Groepsaccommodatie Terraheerd

Terraheerd is prachtige verbouwde boerderij uit 1801.
Het pand biedt vele mogelijkheden door de diverse grote ruimtes.
Voor meerdere families of bedrijfstrainingen is het uitstekend geschikt.

Daarnaast is het aangepast voor mindervaliden. Er zijn geen buren en het uitzicht rondom de boerderij is prachtig. De boerderij kan opgesplitst in 2 familiehuizen.

De 1,5m regel is mogelijk. Het gebruik van de sauna en hottub lukt dan niet. Maar het kampvuur biedt een geweldig alternatief.

In de grote omsloten tuin is van alles te beleven: er is een volleybalveld, u kunt een kampvuur maken, een trampoline, BBQ, sauna en hottub.

De boerderij heeft een mooie kijk- en ontdektuin en ligt temidden van de korenvelden
van Noord-Groningen waar u van ongeschonden vergezichten kunt genieten. Bij helder
weer is de Waddendijk te zien. Een mooie omgeving om van alles betreffende natuur
en cultuur te ontdekken !

De Deel is gezellig en hebben we inmiddels ingericht als speelparadijs met pingpongtafel, voetbalspel, sjoelbakken, kaart- en spelletjestafel, schaakbord en nog veel meer spelletjes die u kunt spelen.
Naast deze speelruimte is er ook nog een speciale muziekkamer met een mooie piano.

Terraheerd heeft een volledig ingerichte keuken met kookeiland, zodat iedere gast desgewenst mee kan helpen met koken.
Terraheerd heeft 7 slaapkamers, 4x 2/3persoons, 3 x 4persoons + een grote spannende slaapzolder voor maximaal 10 personen.
Er zijn 3 ruime badkamers met in totaal 5 douches.De 2 zitkamers, waarvan 1 met open eetruimte bevinden zich aan de achterzijde van het huis.
Verder zijn er nog diverse ruime vertrekken op de 1e en 2e verdieping die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden. Ons hele huis is rolstoel toegankelijk.

Naast het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren is Terraheerd ingericht met prachtige schilderijen. U kunt werken bewonderen van onder andere Theo Onnes, Maria Madelon van Velthoven, Aly Westerhuis en Francien Peters.

Bekijk hier de tarieven en beschikbaarheid

Ontwerp en realisatie Koen Edens