Archery Tag- Nieuw in Nederland.

Archery® Tag is een nieuw wedstrijdspel. Het is vernieuwend spannend en absoluut veilig. Het is een goede mix van paintball, boogschieten en trefbal. Minimaal 10 personen verdeeld over twee teams strijden om de eerste te zijn door alle vijf de doelen uit de 5-punts target van de tegenstander te schieten.  De opblaasbare bunkers, verdeeld over beide velden, helpen de spelers zo strategisch mogelijk te bewegen over hun speelveld. Ondertussen proberen je natuurlijk ook zo veel mogelijk tegenstander uit te schakelen door ze te taggen (raken) met de speciale pijlen.

Het Is een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning!

Archery Tag; Hoe werkt het?

Met jouw team strijdt je om alle vijf de doelen uit de 5-punts target van de tegenstander te schieten. Diverse obstakels verdeelt over de beide velden helpen de spelers zo strategisch mogelijk het spel te spelen. Ondertussen proberen je natuurlijk ook zo veel mogelijk tegenstander te raken met de speciale foampijlen.