Break-In-Escape-Room Waddenfun

De Break-In Room omgekeerde Escaperoom

De Break-In Room werkt als het omgekeerde van de Escape Room. In plaats van opgesloten te zitten in één ruimte moet jullie nu zorgen op in te breken “Breakin”. Een uniek concept. Opdrachten voor het in breaken worden opgelost in de warme schuur of in de carport bij slechtere weersomstandigheden. (+/- 15 min.)Meerdere teams werken op één lokatie aan een gezamenlijke opdracht. Zijn jullie één keer binnen dan is het gehele huisje en de verdere locatie onderdeel van het spel. (1,5 uur) De beloning creëren en bereiken jullie gezamenlijk.

De situatie

Het arbeidershuis ‘t Warfhoeske bouwjaar 1910 staat midden op de Groninger velden. De Trekvaart voor de deur en akkervelden rondom.

Het is  anno 1950. De familie Havinga woont in het authentiek huisje. Ze werken met z’n allen hard op het land. Op een dag krijgen ze onverwachts een bericht. Ze hebben één uur! Hebben jullie de teamspirit om de familie uit de nood te helpen?

Het spel

Hoe ga jullie dat doen? Nou dat merk je vanzelf. Want het is natuurlijk een Escape Room spel, dus verklappen we niet te veel.

Het spel wordt gespeeld in 4 teams. Minimaal 12 personen en maximaal 20 personen.

Er is een keuze uit 3 geheel verzorgde arrangementen inclusief drankjes. Wij maken gebruik van streekproducten.  Dieet wensen kunnen worden doorgegeven per mail.

Duur: 3 uur

Opmerkingen: Het spel begint in de verwarmde schuur. Om binnen te komen in het huisje sta je dus niet in de kou. Het grootste deel van het spel vindt binnen plaats. Er is ook een mogelijkheid om vooraf te lunchen bij Waddenfun, de Break- In te spelen en vervolgens te eindigen met een “borrel” aan de kamertafel.

Arrangement 1

Tussen de middag

“Brunchtime”

Start: 10.00- 13.00 uur

Ontvangst met koffie/thee met iets lekkers

Het spel

Uitgebreide brunch met vele streekproducten

Huisgemaakte soep, diverse soorten brood en broodjes, kaas, vleeswaren, hartige taart, vrij drinken

€50,- p.p.

Arrangement 2

Borreltijd

Start 14.00- 16.30 uur

Ontvangst met koffie en thee met iets lekkers

Het spel

Uitgebreide borreltijd

Hartige taart, broodjes met smeersels, lekker snacken en onbeperkte drankjes

€50,-

Arrangement 3

Het diner

Start 18.00-21.00 uur

Ontvangst met koffie en thee met iets lekkers

Het Spel

Het diner

Huisgemaakte soep, buffet gerechten seizoensgebonden (vlees, hartige taart, aardappelgratin, verse groenten) dessert

€65,- p.p.