Veiligheid

Saferoller bij Adventurepark Waddenfun

Adventurepark Waddenfun werkt met twee verschillende zekeringssystemen. Voor het eerste parcours, welke zeer geschikt is voor kleine kinderen en specifieke doelgroepen, werken we met de saferoller. Met de saferoller wordt u aan het begin van het parcours aangehaakt en pas weer losgehaakt als u het parcours heeft beëindigd.

Daarnaast werkt Adventurepark Waddenfun met een Smart Belay systeem. Middels dit veiligheidssysteem beweegt u zich vrij over onze vier highropes parcoursen. De Smart-Belay is gebaseerd op een systeem met twee karabiners die met elkaar zijn verbonden. Als een van de karabiners is ontgrendeld, of van de leeflijn is losgemaakt, is de andere karabiner vergrendeld. Ongewild beide karabiners van de lifeline losmaken is dus niet mogelijk, en de gebruiker zit dus altijd met minimaal een karabiner vast.

Smart Belay systeem bij Adventurepark Waddenfun

U wordt aangekleed door onze instructeurs; klimgordel wordt gecheckt en daarna volgt de uitleg over de diverse onderdelen van het klimpark.

De door ons beschikbaar gestelde innovatieve zekeringssystemen bent u verzekerd van een optimale veiligheid.
Adventurepark Waddenfun biedt daarmee voor leeftijdsgroepen vanaf 5 jaar een sportieve, avontuurlijke en grensverleggende beleving.

Ontwerp en realisatie Koen Edens